Rólam

Ismerj meg jobban!

Benke Vali Leria vagyok. Magamat kíváncsinak, teljességre törekvőnek, gondoskodónak, kísérletezőnek, de legfőképpen az érzékiség és intimitás rajongójának tartom. Jópár éve járom az önismeret útját, keresem a magammal való lehető legmélyebb kapcsolatot, a bennem rejlő misztériumot. Ezen az úton, bár sokféle elmélettel, módszerrel, helyzettel, emberrel találkoztam, mégis arra jutottam, hogy az egyik legcsodálatosabb dolog a test. Évekkel ezelőtt talán ez lett volna az utolsó, amivel foglalkozni kívántam, hisz pszichológus diplomával, erős spirituális érdeklődéssel, a középpontban csakis a lélek állhatott. Ezt pedig tetézte, hogy a testemre vonatkozóan mindig csak dícséretre vagy irigy pillantásokra leltem. Ami persze közel sem jelenti, hogy én ugyanennyire elégedett lettem volna minden porcikámmal, de összeségében elmondható: valóban nem az elégedetlenek táborát erősítettem.

Mondanám, hogy “aztán egy nap történt valami, és minden megváltozott”, de nem.

Ez a folyamat nagyon-nagyon lassan bontakozott ki. Köszönhetően az egyéni és a csoportos terápiás folyamataim során alkalmazott módszereknek, a kundalini jógának, a relaxációnak, a meditációnak, az elkötelezettségnek, a kitartásnak, és a csodálatos vezetőimnek.

Rájöttem, hogy milyen varázslatos kapu a testünk, amibe minden gondolatunk, félelmünk, érzelmünk, hitünk, mintánk el van raktározva. 

Megtapasztaltam, hogy a testen keresztül ezekhez el lehet jutni, foglalkozni lehet velük.

Közelebb lehet kerülni önmagunkhoz, és olyan felszabadultsághoz vihet, ahol ismét a kreativitás, az öröm, a szépség, a lelkesedés, az ártatlanság és a felszabadult, gyönyörteli, extatikus és végtelenül gyógyító szexualitás csodája vár ránk. 

0
    0
    A te kosarad
    A kosarad üres :(Vissza a Shop-ba